0
Fudbal

(190915) -- LEIPZIG, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski (L) of Bayern Munich greets the fans after the Bundesliga soccer match between Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, on Sept. 14, 2019. (Photo by Michael Taeger/Xinhua)

BAJERN NE PAMTI OVAKVU BLAMAŽU: Pet komada u mreži Manuela Nojera!

Objavljeno: 27.10.21 u 22:48

Au, ovo se ne pamti!

Borusija Mehengladbah dočekala je ekipu Bajerna iz Minhena u okviru 2. kola kupa Nemačke! Duel kao i svaki drugi reklo bi se, oba tima izašla su u dosta jakim sastavima, reklo bi se najjačim koje su imali na raspolaganju!

Ipak, desilo se nešto što ni u najluđim snovima niko nije mogao da pomisli! Borusija je deklasirala ekipu minhenskog Bajerna sa čak 5:0 i tako ih eliminisala iz daljeg toka kupa Nemačke!

Igrao se 2. minut kada je domaćin poveo golom Konea.. Prednost je poduplao Bensebaini u 15. minutu, da bi isti igrač sa bele tačke u 21. minutu povećao na 3:0. Start drugog poluvremena doneo nam je nastavak dominacije domaćina. Bril Emobolo je golovima u 51. i 57. minutu zapečatio sudbinu ‘Bavaraca’ koji su se propisno izblamirali!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter