2
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA NEMA NI 10.000 REDOVNIH NAVIJAČA: Stanković suočio javnost sa realnošću – svestan je šta će se desiti! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.21 u 21:28

Jasno mu je kakva je situacija.

Fudbaleri Crvene zvezde u proteklom kolu Superlige Srbije savladali su Radnički iz Niša na svom stadionu. Rezultat je bio 1:0, a utakmici je prisustvovalo nešto manje od 6.400 ljudi. Taj podatak prokomentarisao je i trener crveno-belih Dejan Stanković, koji je čitavu javnost suočio sa realnošću.

Ja sam rekao sam posle prethodne utakmice da su igrači utakmice bili navijači, jer sam ih ja čuo svih 90 minuta. Za mene je bilo fenomenalno, koliko god da je bilo navijača ja sam prezadovoljan. Morate razumeti kakav je momenat, korona i sve ostalo što nas okružuje. Nije realno da očekujemo da na svaka tri dana bude pun stadion, počeo je Stanković.

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Potom se trener crveno-belih osvrnuo na utakmice koje slede u Ligi Evrope, protiv Mitjilanda i Ludogoreca. Obe se igraju na Marakani, a Stanković je ubeđen da će tada navijači doći u znatno većem broju.

Znaju oni da će nam protiv Midtjilanda i Ludogoreca trebati ogromna podrška, jer su to dve utakmice gde možemo da ispišemo istoriju Crvene zvezde. Trebaće nam veliki vetar u leđa i ne sumnjam da će on i biti. Koliko god da je ljudi došlo, meni je izgledalo fenomenalno, ja sam ih čuo sve vreme i oni su bili igrač utakmice, zaključio je Dejan Stanković.

0
0

2 Komentara

  1. Ovde se prica o Zvezdi koja ima ubedljivo najbolju ekipu u regionu ne prica se o namestanju grobara ustvari pitajte Bojana Radovanovica

    0
    0
    Odgovori
  2. I ovi koji dolaze su tu po naredjenju, ko je lud da gleda nameštaljke iz godine u godinu …….svetski rekorderi ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter