0
Evrokup

Zeljko Obradovic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ: ‘Moramo da nastavimo u istom ritmu, najborbenije i do zadnjeg atoma snage’

Objavljeno: 26.10.21 u 13:02

Crno-beli nastavljaju takmičenje u Evrokupu!

Vreme je za prvu ovosezonsku evropksu utakmicu Partizana pred domaćim navijačima. Crno-beli će u sredu od 20:30h ugostiti ekipu Turk Telekoma. Duel će biti odigran u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ u prestonici Srbije.

Dan uoči susreta sa ekipom iz Turske, svoja očekivanje izneo je šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

-Prva utakmica ispred naših navijača u Evrokupu i obaveza više da nastavimo u istom ritmu kao što smo igrali dosad, što znači najborbenije i do zadnjeg atoma snage. Od prve sekunde da probamo da igramo agresivnu odbranu, da budemo koncentrisani – kazao je iskusni stručnjak.

head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (L)
KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje
Beograd, 16.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

-Ekipa Turk Telekoma je imala par veoma dobrih utakmica, istina je da su odigrali nešto slabije u pojedinim mečevima ali su otvorili Evrokup na veoma dobar način, pobedivši u prvoj utakmici kao domaćini i igrajući veoma dobro. Mnogo stvari odlučuju na jednoj utakmici, ali naša agresivnost od prve do zadnje sekunde je nešto što je najvažnije – rekao je Željko Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter