0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKO POJAČANJE! POVRATAK NAPADAČA: Sjajne vesti za Stankovića!

Objavljeno: 26.10.21 u 14:02

Zvezda se susrela sa značajnim kadrovskim problemima!

Tokom prethodnih mesec dana, stručni štab Crvene zvezde suočio se sa ozbiljnim kadrovskim problemima. Zbog COVID-19 virusa, dugo su izvan terena boravili Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai. Kapiten i dva defanzivca su se u međuvremenu vratili na teren, a Dejan Stanković još uvek na raspolaganju nije imao Aleksandra Kataija. Van stroja su morali Rišairo Živković, Veljko Nikolić, kao i Milan Pavkov koji je nedavno dobio pozitivan test na COVID-19 virus.

Crveno-bele već u sredu očekuje novi zadatak. Aktuelni šampion Srbije putuje u Surdulicu gde će odmeriti snage sa domaćim Radnikom. Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković, neće moći da računa ni na Milana Rodića. Standardni prvotimac crveno-belih je zaradio četvrti žuti karton na utakmici protiv Radničkog iz Niša i zbog toga neće putovati sa ekipom. Trener ekipe sa popularne ‘Marakne‘ će morati da pronađe prinudno rešenje. Tokom aktuelne sezone, Rodića su menjali Aksel Bakajoko, Marko Gobeljić, Milan Gajić i mladi Strahinja Eraković. Videćemo koji fudbaler će dobtii priliku da istrči na teren od prvog minuta protiv ekipe koju sa klupe predvodi Dušan Đorđević.

Vest koja će obradovati Stankovića, ali i svakog navijača Crvene zvezde, jeste podatak da se Milan Pavkov oporavio. Snažni golgeter je počeo da trenira, a očekuje se da će biti spreman za revanš protiv Mitjilenda. Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić‘ dočekuje ekipu iz Danske. Utakmica je zakazana za 4. novembar sa početkom od 21:00h.

Pavkov se oporavio i počeo je da trenira. Ne znamo kada će biti spreman za pun trenažni proces, ali je dobra stvar da je zdrav. Katai je takođe tu, s njim se radi postepeno i polako i verujemo da ćemo ga brzo videti na terenu – istakli su iz PR službe FK Crvena zvezda na klupskoj televiziji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter