0
Domaći fudbal

Ludogotec - Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

VAŽNE INFORMACIJE IZ ZVEZDE: Prodaja karata za Ligu Evrope u članstvu kluba

Objavljeno: 26.10.21 u 14:42

Iz Crvene zvezde su izašli sa informacijama vezanim za ulaznice.

Prodaja karata za preostale mečeve grupne faze Lige Evrope koji će se odigrati na stadionu ‘Rajko Mitić’ je u toku, a navijači ulaznice do subote mogu obezbediti u Servisu za članstvo, kada će prodaja početi i na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana.

Fudbalerima Crvene zvezde preostale su još dve utakmice na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru grupne faze Lige Evrope, a sledeći meč izabranike Dejana Stankovića očekuje već sledeće nedelje, kada će gostovati danski Midtjiland. Taj meč je na programu četvrtog novembra od 21 čas, a karte za tu utakmicu, kao i za sledeći duel sa Ludogorecom, su u prodaji.

FOTO: Starsport

Karte za meč sa Midtjilandom možete kupiti svakog dana od 9 do 17 časova u Servisu za članstvo na našem stadionu, sve do subote, kada će prodaja karata krenuti na blagajnama.

Radno vreme blagajne:

Subota: od 11 do 18 časova,

Ponedeljak, utorak i sreda: od 11 do 19 časova,

Četvrtak: od 11 do 21 čas.

Zaljubljenici u crveno-bele boje moći će da obezbede i pojedinačne karte za meč sa Ludogorecom, kao i paket karata za obe utakmice na blagajni stadiona ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter