0
Evroliga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ZVEZDA IZGUBILA OD MONAKA: Crveno-bele sada očekuje još teži protivnik u Italiji! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.21 u 23:29

Ponovo nisu uspeli da prelome meč.

Košarkaši Crvene zvezde su u 6. kolu Evrolige poraženi od ekipe Monaka rezultatom 70:62. Bili su crveno-beli u igri gotovo čitav meč, jedno vreme su i vodili, ali je na kraju francuski tim odneo pobedu. Nakon ovo susreta trener Zvezde Dejan Radonjić otkrio je razlog poraza.

Čestitke Monaku na pobedi. Bila je to neizvesna utakmica. Presudila su dva ofanzivna skoka Monaka na kraju utakmice. Ni naš napad u poslednjim minutima nije bio dobar. Tako da pobeda je pripala njima, bile su Radonjićeve reči.

Sa druge strane, trener Monaka koji je prošle godine osvojio Evrokup, Zvezdan Mitrović zaključio je da se njegova ekipa borila svih 40 minuta i da je očekivao ovakav meč. Monako sada ima po 3 pobede i poraza, dok je Crvenoj zvezdi ovo bio 4. poraz.

Ne mogu reći da je bila lepa utakmica. Ali borili smo se 40 minuta. Očekivali smo ovakvu utakmicu, ni nalik onoj protiv Barselone. Ovo je bila teška, teška utakmica. Ali uspeli smo da ostvarimo još jednu pobedu u Evroligi što je sjajno. Odradili smo posao, istakao je crnogorski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter