0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PREMIJER VIKTORIJE NE MENJA ODLUKU: ‘Ako želite vizu, morate biti dvostruko vakcinisani! Pravila su ista za publiku, zaposlene i učesnike’

Objavljeno: 26.10.21 u 12:18

Rigorozne mere u Melburnu i dalje na snazi!

Premijer države Viktorije, Danijel Endruz, ponovo je govorio o organizaciji Australijan opena. Čovek koji je uveo rigorozne mere i višemesečno ‘zaključavanje’ u Melburnu i ostalim gradovima koji se nalaze u Viktoriji, ne odustaje od zahteva da svi učesnici prvog grend slema u sezoni moraju biti vaksinisani.

‘Prvi reket sveta’, Novak Đoković, nedavno je istakao da još uvek nije doneo konačnu odluku o tome da li će nastupiti na Australijan openu. Nole je rekao da ne želi da otkrije svoj status kada je u pitanju vakcinacija.

-Svi ljudi koji gledaju tenis na Australijan openu imaće dve doze vakcine, svi koji tamo rade imaće dve doze. Razumno je da ako želite da uđete u zemlju da biste učestvovali na tom turniru, onda treba da se dvostruko vakcinišete – rekao je Endruz.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI OBRT NA ‘OLD TRAFORDU’: Ništa od otkaza, Solskjer i dalje na klupi ‘crvenih đavola’ – da li je zaslužio još jednu šansu?!

– Ako pokušate da uđete u SAD, većinu zemalja Evrope i toliko različitih delova Azije, morate da budete vakcinisani. Inače nećete dobiti vizu. Zašto bi ovde bilo drugačije. Ne mislim da treba previše da se priča, ako želite jednu od tih viza i dođete ovde, onda morate da budete dvostruko vakcinisani – zaključio je Endruz za Radio ABC.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter