0
Košarka

Nikola Kalinic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

PARTIZAN ZVAO KALINIĆA: Nebojša Čović otkrio plan crno belih!

Objavljeno: 26.10.21 u 17:34

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da je Nikola Kalinić pre povratka na Mali Kalemegdan imao veliki broj ponuda od raznih klubova.

Kalinić se vratio u redove Crvene zvezde nakon šest godina igranja u inostranstvu.  On je u tom periodu uspešno nastupao za Fenerbahče I za Valensiju. O njegovom povratku u Zvezdu govorio je predsednik kluba Nebojša Čović na gostovanju  u emisiji  „Sportlight“

– Nikola Kalinić je došao legitimno kao i svaki igrač. Imao je druge ponude, između ostalog i od Partizana – rekao je Čović.

On je dodao da su Kalinića tražili neki od najboljih timova u Evropi, ali da se on odlučio za klub gde je stekao ime.

Od početka sezone je Kalinić odigrao deset mečeva za Crvenu zvezdu, po pet u Evroligi i ABA ligi. U elitnom takmičenju u proseku beleži 11,8 poena, pet skokova i 3,2 asistencije po utakmici, dok na Jadranu ima 11,4 poena, 5,6 uhvaćenih lopti i 3,8 uspešnih proigravanja po meču.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter