0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

‘ONI SU ČUDOVIŠTA, EH DA NIJE BILO NJIH’: Marej otvoreno o ‘velikoj trojci’, njegove reči zapalile su tenisku javnost!

Objavljeno: 26.10.21 u 08:45

Britanski teniser otvoreno o svojim najvećim rivalima.

Deluje da je Endi Marej mogao nešto više da napravi u svojoj karijeri, ali upropastile su ga povrede i sad je već nekoliko godina daleko od vrha.

Spadao je svojevremeno u ‘veliku četvrtoku’, kada su ga mediji svrstavali u koš zajedno sa Rodžerom Federerom, Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem. U intervjuu za belgijski ‘RTBF’ Marej je otvorio dušu, te je prokomentarisao svoje velike rivale.

Smatra da bi mnogo više trofeja osvojio, da nije bilo njih.

Mislim da bih mnogo više trofeja osvojio da sam rođen pet ili šest godina kasnije. Opet, s druge strane, imao sam mogućnost da igram i da izazovem najbolje igrače u istoriji ovog sporta na najvećim turnirima. Igrao sam sa Nadalom na Rolan Garosu, sa Federerom na Vimbldonu, sa Đokovićem na Australijan openu i US openu i uvek sam dolazio do finala. Čak i na Olimpijskim igrama. Jasno, nisam dobio sve te mečeve, ali neke jesam. Sad se osećam srećnim što sam imao mogućnost da igram protiv njih, jer sam kroz te mečeve i sam napredovao – rekao je Marej.

Endi je sigruan da se u skorijoj budućnosti neće pojaviti teniser koji bi mogao da igra na nivou koji je to činila velika trojka.

– Samo nekolicina momaka sada mogu da konkurišu za sam vrh, mada svakako smatram da niko od njih neće biti sposoban da osvoji 20 grend slemova kao ova trojica monstruma – jasan je Marej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter