0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

JEDAN OD NAJVEĆIH PROMAŠAJA ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Posle dve godine je potpisao ugovor, a sad ima poruku za kritičare!

Objavljeno: 26.10.21 u 15:43

Iako od decembra 2019. godine nije imao klub, veruje u uspeh.

Eli Babalj spada u onu grupu igrača koji su nekad nosili dres Crvene zvezde i koji su pokazali daleko od očekivanog. Visoki napadač iz Australije, poreklom sa naših prostora je stigao kao ‘novi Ibrahimović’, ali je na terenu malo toga pokazao.

Posle pauze od dve godine, nedavno je potpisao za Njukasl Džetse iz Australije i motivisan je da oživi karijeru. Takođe, on je imao poruku i za sve one koji su ga kritikovali.

– Fudbal mi mnogo znači. Zahvalan sam na ovoj prilici Zaista želim da uverim ljude da greše što sumnjaju u mene i daću sve što mogu za one koji veruju u mene, a to su ovaj klub, trener i moja porodica, koja me je podržavala tokom teškog perioda. Ne želim da se vraćam nazad, ali poslednjih pet klubova za koje sam potpisao, potpisao sam za njih u toku sezone ili pri kraju sezone. Nemate dovoljno treninga sa grupom koja je već u sezoni. Teško je da ih stignete, ali zato je ovo dobro što sam došao prvog dana pred početak priprema, da imam tri meseca pravog treninga da unapredim svoje telo. Imam još šest nedelja da radim na tome i da se pripremim za start sezone, rekao je Babalj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter