0
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (R) and Aleksandar Varjacic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Radnicki Kragujevac v FK Partizan Kragujevac, 11.09.2021. foto: Starsport.rs ©

HIT U SUPERLIGI: Ovo ima samo kod nas, zakasnio na utakmicu jer je bio na venčanju – i to svom!

Objavljeno: 26.10.21 u 09:35

E tako se voli klub.

Prethodnog vikenda, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca izgubili su na ‘Karađorđu’ od Vojvodine rezultatom 3:1, ali rezultat je pao u drugi plan, pošto je u centar pažnje izbio jedan fudbaler Kragujevčana.

Naime, Aleksandar Varjačić odigrao je samo poslednjih pola sata za svoj tim, pošto je uoči same utakmice bio na sopstvenoj svadbi – da, dobro ste čuli.

Ostao je malo na svadbenom veselju, a potom se zaputio na meč protiv Novosađana.

– To je moj matični klub i najvećim delom moja fudbalska karijera vezana je za Kragujevčane. Nastojim uvek da pružim najviše što mogu i ništa me ne može sprečiti u tome – rekao je Varjačić za „Žurnal“ tim povodom.

Varjačić je, inače, od 2009. do 2013. nosio dres Radničkog, potom je igrao za Radnik, Jagodinu i nekoliko niželigaša, da bi se 2016. vratio u matični klub za koji i danas igra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter