2
Domaći fudbal

El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Milan Pavkov Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMA SE NAPAD U JANUARU: Zvezdin napadač odlazi u Tursku?!

Objavljeno: 25.10.21 u 09:51

Moraće da spreme paprenu ponudu. 

Crvena zvezda uspela je da upiše minimalnu pobedu na Radničkim(1:0) i tako nastavlja „poteru“ za Partizanom koji se nalazi na prvom mestu sa sedam bodova razlike uz utakmicu više.

Jedini strelac na utakmici bio je El Fardu Ben, i upravo njegovo ime se našlo na spisku igrača koje turski prvoligaš Rizespor želi da dovede u svoje redove tokom zimskog roka, piše MaxBet sport. Sajt takođe navodi da oni nisu jedini koji bi voleli da vide Bena u svojim redovima. I Samsun se preko posrednika raspitivao za uslove eventualnog transfera.

Reprezentativac Komorskih ostrva ima ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, a često je isticao da bi voleo do kraja karijere da ostane u Beogradu. Turci su na potezu, pa se čeka odgovor iz Ljutice Bogdana.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je šala u rangu onih “prvoaprilskih”, da neko iz inostranstva traži Mohamada Bena, sporog, neborbenog, igrača od 34 godine, koji uz to nema duel igru i nema naravno skok igru! Od kada je u Zvezdi, Ben koji je navodno krilo, još uvek nije pokazao sposobnost da reši situaciju “1 na1”. On samo zna da se instalira u peterac gde očekuje neki odbitak, kao i da se gura da izvodi prekide. Ne potcenjujte turski fudbal, jer koji je to turski klub koji može da angažuje matorog Bena?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter