1
Tenis

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROCURIO MEJL KOJI SE TIČE I ĐOKOVIĆA: Ipak ćemo gledati najboljeg tenisera sveta na AO!?

Objavljeno: 25.10.21 u 08:30

Đokoviću se ukazuje šansa da prestigne Nadala i Federera. 

Nekoliko nedelja unazad glavna tema je da li će Novak Đoković moći da učestvuje na Australijan Openu. Polemika se vodi oko toga da li je Đoković vakcinisan ili ne, što prvi teniser sveta neće da potvrdi ili opovrgne.

U javnost je izašao mejl koji je WTA poslao mejl teniserkama u kojima ih je obavestio da će i vakcinisane i nevakcinisane takmičarke moći da igraju na turniru, ali pod drugačijim uslovima.

Teniseri i teniserke će moći da dođu u Melburn, samo što oni koji budu imali potvrdu o vakcinaciji neće morati u karatntin, dok će oni bez potvrde morati u dvonedeljni karantin. To znači da su pravila ista kao i prošle godine kada je učesnicima bilo ograničeno kretanje, samo što ovoga puta to ne važi za vakcinisane.

Ovo nije potvrda da će Novak sigurno učestvovati na svom „omiljenom“ turniru, ali izgledi su dobri da gledamo najboljeg igrača sveta u Australiji.

„Voleo bih kada bi se igrači malo više udružili, da li kroz PTPA ili nešto nezavisno ili kroz ATP ili VTA, samo da na neki način i mi budemo relevantni u nekom procesu odlučivanja. Sada, osećam da se igrači uopšte ne pitaju ni za šta. Što se ne razlikuje mnogo od prošlosti kako su se stvari radile, ne samo za Australiju nego uopšte za mnoge drue turnire, da ne ulazim sada u detalje. Ne znam da li ću ići u Australiju, ne znam šta se dešava. Trenutno, situacija uopšte nije dobra“- rekao je Đoković.

0
0

1 Komentara

  1. Zamene je Novak nula ako se nije vakcinisao i vise ne bi navijao za njega jet vakcinacija od strane njega je podrska i drzavi i blesavom narodu da se svi vakcinisu i prekinu ovaj cirkus.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter