0
Evropske lige

FOTO: FSS

PIKSIJEV ČOVEK VIDEO MAJSTORIJE TADIĆA: Dušan je junak pobede Ajaksa u derbiju, a sve je video važan gost (FOTO)

Objavljeno: 25.10.21 u 14:19

Specijalni gost pratio je duel holandskog prvenstva.

Jedan od saradnika selektora Dragana Stojkovića, trener u najboljem nacionalnom timu Srbije Kacušito Kinoši, iskoristio je pauzu između oktobarskih i novembarskih utakmica nacionalnog tima da otputuje najpre u Amsterdam je gost Ajaksa i kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića, a zatim i u Italiju.

On je ujedno video i sjajnu partiju kapitena Orlova koji je u pobedi od 5:0 nad PSV-om doprineo sa dve asistencije i golom.

– Zaista sam impresioniran načinom kako je Ajaks organizovan i koliko je Dušan važan deo kompletnog sistema kluba iz Amsterdama. Tadić je vrhunski profesionalac, potpuno je posvećen, kod njega se vidi ogromna želja za pobedom i uspehom. Kako u klubu tako i u reprezentaciji. Drago mi je što imam priliku da radim sa njim i hvala Ajaksu na gostoprimstvu i prilici da gledam veliki derbi holandskog fudbala, duel između Ajaksa i PSV – a. U ponedeljak odlazim u Rim gde ću se videti sa našim reprezentativcima iz Lacija i Fjorentine koji igraju u sredu meč italijanskog šampionata, rekao je Kinoši.

Reprezentacija Srbije 7. novembra počinje pripreme za utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koja se igra 14. novembra u Lisabonu. Tri dana ranije, Orlove očekuje prijateljski meč protiv Katara u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter