0
Domaći fudbal

Nemanja Nikolic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIKOLIĆ JUNAK SUBOTIČANA: „Polako hvatamo zalet u borbi za visoku poziciju“!

Objavljeno: 25.10.21 u 11:22

Prvi golovi za Nikolića u novoj sezoni. 

Spartak je uspeo da veže dve pobede u ligi posle četiri uzastopna poraza. Dvostruki strelac za Spartak protiv Metalca, Nemanja NIkolić, istakao je da je ova utakmica mnogo više od pobede.

„Bio je ovo meč koji je za nas značio više od tri boda. Pobeda u Novom Pazaru ne bi nam ništa značila da nismo osvojili bodove u duelu sa Gornjemilanovčanima. Pokazali smo jak karakter i ostvarili vrlo važnu pobedu.“

Centarfor Subotičana naglasio je da su za golove zaslužni saigrači i da će cela ekipa dati sve od sebe kako bi završili na što boljem mestu na tabeli.

„Moji golovi su plod i kruna svega što sam radio na treningu sa saigračima. Cela ekipa je zaslužna za pobedu. Polako hvatamo zalet u borbi za visoku poziciju. Klub po igračkom kadru i načinu funkcionisanja zaslužuje da bude u vrhu“ – dodaje Nikolić.

Pored dobre utakmice i postignuta dva gola, napadač Spartaka nije srećan zbog promašenog penala Tufegdžića.

„Nije mi drago što smo promašili penal, jer je Tufegdžić najbolji strelac ekipe i mogao da postigne sedmi prvenstveni gol. Raduje me reakcija tima posle Lazarevog šuta sa bele tačke. Dosta ekipa u takvim situacijama padne, izgubi moral. Mi to sebi nismo dozvolili, nego smo se uzdigli. Brzo smo poveli, posle fantastičnog ubacivanja Šimure iz drugog plana, imao sam zadatak da samo postavim nogu i loptu prosledim u mrežu. Hvala njemu, takođe i Jezdimiroviću na asistenciji za drugi pogodak. Cela ekipa zaslužuje pohvale za želju i dobru igru“- izjavio je Nikolić za „Sportski Žurnal“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter