0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MOGU LI NAPADAČI „VEČITIH“ DO ZLATNE KOPAČKE: Ohi i Rikardo dominiraju, Zvezdin napadač prvi na listi! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.21 u 23:05

Fudbaleri koji nastupaju za „večite“, ili će nastupati u skorijoj budućnosti, rešetaju mreže i jedni su od najboljih u Evropi.

 

Fudbaler Moldea Ohi Omoidžuanfo nalazi se na prvom mestu liste za zlatnu kopačku. On će od januara zadužiti opremu Crvene zvezde, a već sada se vidi da su crveno beli uboli džekpot. On na listi ima 36 poena uz 24 postignuta gola, ali je do kraja prvensta u Norveškoj ostalo još samo sedam mečeva.

Posle njega slede Veton Beriša i Tomas Lene Olsen, takođe iz norveške lige, da bi iza njih bio Danac Mikel Dal, koji nastupa u Torshavnu s Farskih ostrva. Sledeći na listi je napadač Partizana Rikardo Gomeš koji ima velike šanse da ih prestigne do kraja sezone pošto je do sada postigao 15 pogodaka i time osvojio 22.5 boda.

Odmah iza njega nalaze se superzvezde Mohamed Salah iz Liverpula i Robert Levandovski. Njih dvojica su postigla po 10 golova, a pošto se gol u najjačim ligama množi sa dva, već su skupili 20 bodova. Ipak, postoje teoretske šanse da Ohi i Rikardo do kraja poprave koeficijent i ipak ostanu u samom vrhu.

FOTO: Tranfermarkt
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter