0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LOKOMOTIVA BOLJA OD SOČIJA: Pobeda ekipe iz Moskve u derbiju kola!

Objavljeno: 25.10.21 u 20:59

Domaći osvojili ceo plen!

Utakmicom koja ja odigrana u prestonici Rusije, kompletirano je 12. kolo Premijer lige. Lokomotiva je u Moskvi ugostila ekipu Sočija. Domaći su bez obzira na umor i težak raspored uspeli da osvoje ceo plen. Derbi kola je završen rezultatom 2:1.

Publika je na ‘RZD Areni‘ posmtrala izjednačen odnos snaga na terenu tokom prvih 45 minuta igre. Posed lopte je bio gotovo identičan, a domaćin je uputio dva udarca na gol Sočija. Gostujući tim nije ozbiljnije zapretio tokom prvog poluvremena.

Lokomotiva je do prednosti stigla u 41. minutu. Defanzivac Igor Jurganov je nespretno reagovao i zatresao je sopstvenu mrežu.

Nakon pauze, situacije na terenu se značajno promenila. Soči je preuzeo inicijativu i kontrolisao je posed lopte. Ipak, Lokomotiva je i dalje bila značajno konkretnija u završnici akcija.

Hrvatski reprezentativac i nekadašnji as Rome, Tim Jedvaj, duplirao je prednost domaćih u 49. minutu. Izabranici trenera Gisdola su do kraja utakmice odigrali vrlo disciplinovano u defanzivnoj liniji i strpljivo su čekali svoju priliku da krenu u napad.

Koncentracija je popustila u samom finišu! Žoazinjo je savladao Giljerma u trećem minutu sudijske nadokande i na taj način vezista je ublažio poraz gostujuće ekipe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter