0
AdmiralBet ABA Liga

from left Ognjen Dobric Marko Simonovic Ognjen Kuzmic Branko Lazic Maik Zirbes Dejan Davidovac Nate Walters Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZVEZDU OČEKUJE PAKLEN RASPORED, 3 UTAKMICE U 5 DANA: Neugodno gostovanje Mornaru, a potom i dva meča u EL!

Objavljeno: 24.10.21 u 13:34

Dosta problema za aktuelnog šampiona ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde večeras će u 5. kolu regionalne lige gostovati Mornaru u Baru. Utakmica počinje u 17 časova, a Dejan Radonjić večeras neće moći da računa na Nikolu Ivanovića, dok će Branko Lazić i Majk Cirbes imati ograničenu minutažu.

Gostovanje u Baru je uvek neugodno, a nakon ovog susreta slede još dva i to u razmaku od po samo 2 dana. Crveno-beli će već 26. oktobra igrati protiv Monaka u Francuskoj, dok će potom putovati u Italiju na meč sa Olimpijom koji je na programu 2 dana kasnije.

Maik Zirbes Crvena Zvezda – Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U poslednjih 5 utakmica Crvena zvezda je doživela 3 poraza, od Igokee, CSKA, a potom i od Albe, dok su zabeležene pobede protiv Žalgirisa i Cedevita Olimpije. Još jedno pitanje koje se nameće odnosi se i na potencijalna pojačanja.

Majk Cirbes ima ugovor do kraja kalendarske godine, pa je njegov status za sada nejasan, a u slučaju da ne dođe do produžetka saradnje, gotovo je izvesno da će Zvezda morati da dovede centra. Odsutan je takođe i Eron Vajt zbog povrede na pripremama, a tačan datum njegovog povratka nije poznat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter