0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDI PRIPALA OGROMNA DRAMA: Crveno-beli slomili jak otpor Mornara, Dobrić ponovo pokazao o kakvom igraču se zapravo radi!

Objavljeno: 24.10.21 u 19:06

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su ekipu Mornara u Baru rezultatom 77:69 i tako stigli do četvrte pobede u sezoni u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Ognjen Dobrić sa 22 poena, dok je Ognjen Kuzmić uz 14 poena imao čak 13 skokova.

Crveno beli su odigrali čvrstu utakmicu u kojoj je domaćin vodio u prvoj četvrtini 25:20, ali je sredinom druge deonice preuzeo kontrolu i vodio do kraja utakmice (izuzev jednog izjednačenja nakon minijature Gordića).

U poslednjoj deonici stvari u svoje ruke preuzeo je Dobrić, odličnu epizodu imao je Uskoković koji je meč završio sa 10 poena, dok je Ognjen Kuzmić sada već konstantno centar koji pravi razliku u ABA ligi jer je ponovo imao dabl dabl učinak.

Crveno beli su i pored činjenice da su imali velike napore u petak uveče, odigrali standardno čvrsto u odbrani i dominirali u skoku (42/23 za crveno bele uz 16 ofanzivinih skokova) uz raspoređenu minutažu igrača koji su podneli najveći teret u petak i koje čekaju nova opterećenja u naredna 4 dana…

KK Crvena zvezda: Lazarević 2, Volters 6, Uskoković 10, Davidovac 3, Mitrović 4, Lazić 2, Kalinić 8, Dobrić 22, Holins, Simonović, Kuzmić 14 i 13 sk

Crvena zvezda je ovaj meč igrala bez Nikole Ivanovića (Kovid protokol) i to manje od 48 sati nakon evroligaške utakmice, a novi izazovi u tom takmičenju očekuju naš tim u duplom kolu na koje putuju već u ponedeljak nakon treninga oporavka.

Naredni meč u ABA ligi Crvena zvezda igra protiv Mege narednog ponedeljka od 18 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter