0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ZAVRŠILA VAŽAN POSAO: Eraković u ponedeljak potpisuje novi ugovor!

Objavljeno: 24.10.21 u 10:10

Mirko Ivanić je u petak produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, a uskoro bi trebalo da padne još jedan potpis na „Marakani“

Strahinja Eraković je sjajnim partijama ove sezone zaslužio novi ugovor, a iz Zvezde neće propustiti priliku da produže ugovor sa talentovanim defanzivcem

Eraković će sa Zvezdom potpisati novi ugovor na četiri godine, a promocija se očekuje sledeće sedmice, možda već u ponedeljak, prenosi Telegraf.

Eraković je član prvog tima od 2019. godina , ali je tek sa dolaskom Dejana Stankovića na klupu dobio značajniju minutažu.

Ove sezone igra najbolji fudbal, odigrao je sjajan meč u večitom derbiju dok je u duelu sa Ludogorecom nosio kapitensku traku

– On je dete kluba i prvotimac Crvene zvezde. Traka je nagrada za njegovo ponašanje, igru i lojalnost. Neću više ni da pričam da je dete, jer ne vidim razliku između njega i starijih štopera. Da on nije radio i da se nije ponašao kako treba, ne bi bio na ovom nivou – rekao je trener Dejan Stanković o Erakoviću posle Razgrada, pa ne čudi mu klub nudi novi ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter