0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

ZBOG NJEGA JE PREKINUTA UTAKMICA: Skandal na ‘Velodromu’ – navijač uleteo na teren pa krenuo da juri Mesija! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.21 u 23:13

Utakmicu između Marseja i PSŽ-a je obeležio jedan navijač koji je u drugom poluvremenu utrčao na teren kako bi ‘dodirnuo’ argentinsku zvezdu.

U okviru 11. kola francuske Lige 1, sastali su se Marsej i Pari Sen Žermen. Nakon 90 minuta igre nije bilo pobednika, pošto je meč završen rezultatom 0:0.

Iako je PSŽ bio u kompletnom sastavu, Mesi, Nejmar, Di Marija i Mbape nisu uspeli sa slave na Velodromu i svom timu donesu nova tri boda. Gosti su poveli u 14. minutu preko Peresa, ali gol je poništen zbog ofsajda. Ista sutacija samo na drugoj strani dogodila se u 21. minutu, Milik je postigao gol koji je posle pregleda u VAR sobi poništen, takođe zbog ofsajda.

Utakmciu je obeležio detalj iz drugog poluvremena, kada je jedan navijač potpuno neometano utrčao na teren kako bi pozdravio argentinskog asa, Lionela Mesija.

Kada je prva zvezda PSŽ-a krenula ka protivničkom golu, sudija je morao da prekine igru, jer je navijač prišao Mesiju i zagrlio ga. Redari su obavili svoj posao, te su navijača sklonili sa terena i vratili ga na tribine, gde mu je i mesto.

PSŽ je trenutno prvi na tabeli sa 28 bodova, dok je Marsej na četvrtoj poziciji sa 18 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter