0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/ SANDIĆ FOTO

TSC POVEO, PARTIZAN PREOKRENUO: Petković šokirao crno-bele na startu, onda je usledila goleada! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.21 u 14:24

Sjajna predstava u Bačkoj Topoli.

Fudbaleri Partizana gostuju TSC-u u 14. kolu Superlige Srbije, a ako je suditi po prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 1:3, gledamo možda i najbolji meč u dosadašnjem toku lige. Domaći su poveli već u 9. minutu pogotkom Petkovića, dok je Gomeš gostima doneo izjednačenje 3 minuta kasnije. Crno-beli su do preokreta došli u 27. i 36. minutu kada je dva pogotka postigao mladi Terzić.

FOTO: FK Partizan/ SANDIĆ FOTO

Prvi korner na meču doneo je veliku gužvu u šesnaestercu Partizana. Loptu je na drugoj stativi sačekao Marko Petković, koji je uspeo da zatrese mrežu Nemanje Stevanovića.

Malo je Partizanu trebalo da izjednači, a glavni i odgovorni bio je Rikardo Gomeš. Defanzivac TSC-a je napravio grešku, nakon koje je Natho prosledio loptu do Gomeša, koji nije imao težak posao.

FOTO: FK Partizan/ SANDIĆ FOTO

Šansu da se nametne, sjajno je iskoristio mladi Nikola Terzić. Nakon fantastičnog pasa Miloša Jojića koji je započeo akciju, lopta je na kraju stigla do Terzića. On je odlično šutirao, a lopta se odbila od stative u gol.

Radost za crno-bele nastavila se ponovo nakon nekoliko minuta. Natho je šutnuo, golman TSC-a je odbranio, ali je Terzić natrčao i po treći put zatresao mrežu domaćih.

FOTO: FK Partizan/ SANDIĆ FOTO

TSC je do kraja poluvremena nastavio da igra otvoren fudbal, a dobru šansu imao je Banjac koji je pogodio stativu. Nakon toga, pred zvižduk za poluvreme Tomanovićev šut završio je pored Stevanovićevog gola, pa je rezultat ostao nepromenjen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter