0
Tiket dana

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Nedelja prepuna derbija, prštaće od Mančestera do Rima!

Objavljeno: 24.10.21 u 11:05

Danas gotovo da nema lige u kojoj se ne igra neki derbi, a meč dana je svakako „El Klasiko“ i to bez Mesija nakon mnogo sezona.

U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Mančester junajted – Liverpul I1-3&II1-3 (1.95)

Najveća utakmica u Premijer ligi je definitivno ova. „Old Traford“ će biti poprište jednog spektakla u kojem se sastaju dve najtrofejnije ekipe Engleske. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Barselona – Real Madrid GG&3+ (1.90)

Na „El Klasiko“ ne treba trošiti mnogo reči, ali ipak moramo izdvojiti neke činjenice. Barselona igra bez Mesija prvi put posle skoro decenije, a ovo im je prava prilika da pokažu da mogu da se bore za titulu. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol i da na kraju meča bude najmanje tri gola.

Roma – Napoli GG&3+ (1.90)

Roma ovaj meč ne dočekuje u dobrom raspoloženju nakon što je Murinjova ekipa ponižena porazom od 6:1 u Ligi konferencija. Sa druge strane, Napoli ima start iz snova sa svim pobedama u Seriji A do sada. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol i da na kraju meča bude najmanje tri gola.

Inter – Juventus I1-3&II1-3 (2.00)

Šampion igra protiv posrnulog Juventusa. Inter je uspeo da prekine devetogodišnju dominaciju „stare dame“, a ove sezone će se očigledno voditi velika borba za najbolju ekipu u Italiji. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Marselj – PSŽ I1+&3+ (1.65)

Marselj je konačno zaličio na respektabilnu sezonu i zauzimaju visoku treću poziciju u ligi 1. Da li oni mogu da pomrse račune Mesiju i najbogatijem timu na svetu, ostaje nam da vidimo. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i na ukupno najmanje tri gola na meču.

Ukupna kvota 23.23. *

Kvote su podložne promenama. Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter