0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOVA UZDANICA SE KONAČNO BUDI: Madar preserećan nakon Krke, poručuje da je ovo tek početak!

Objavljeno: 24.10.21 u 13:57

Trebalo mu je vremena da se uklopi.

Košarkaši Partizana su sinoć u 5. kolu AdmiralBet ABA lige ubedljivo salvadali Krku sa 92:45. Jam Madar, talentovani izraelski košarkaš, koji je draftovan od strane Boston Seltiksa, obeležio je ovaj susret sa 23 poena i 4 asistencije, uz šut iz igre 9/12.

Sjajno je za nas što smo ostvarili ovakvu pobedu, ne gledamo ko je rival, gledamo samo nas i da odigramo najbolje što možemo, da se takmičimo i pobedimo svaku utakmicu, počeo je Madar i dodao:

Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Mislim da je ovo tek početak, moramo da počnemo da se navikavamo i da nađemo način da igramo najbolje što možemo na svakoj utakmici. Siguran sam da ćemo se pripremiti, da će nas stručni štab pripremiti za svaku utakmicu – da pobeđujemo, takmičimo se i pobeđujemo za navijače. To je najvažnije.

Izabranike Željka Obradovića sada očekuje susret sa Turk Telekomom, prvi u Evrokupu koji će se igrati u Beogradu. Madar je svetsan težine tog meča, ali je istakao da će sve uraditi za pobedu tima.

Nadam se, imamo tešku utakmicu u sredu, moramo da se spustimo i da se spremimo za taj izazov. Od nedelje moramo da se pripremamo za to, i individualno i timski, moramo biti spremni za novu borbu. Trudim se da radim, treniram, da budem najbolji što mogu svakog dana. Srećan sam što su me saigrači pronalazili, što sam doprineo da moj tim pobedi. To je najvažnije, zaključio je Madar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter