0
Domaći fudbal

Navijaci, Delije, Sever, Supporters, docek fudbalera stadion Rajko Mitic, trening, Marakana, UEFA Europa League Milan - Crvena Zvezda 26.2.2021. Feb. 26. 2021. Liga Evrope, Milano - Crvena Zvezda foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEZAPAMĆENI INCIDENT: Navijači Zvezde palicama i letvama pretukli kadete Partizana!

Objavljeno: 24.10.21 u 16:41

Težak incident dogodio se u četvrtak uveče!

Navijačko rivalstvo ne jenjava i nekada zaista ne zna za mere i granice, a ovo što se sada desilo daleko prevazilazi sve, što može imati ikakve dodirne tačke sa sportom.

Naime, kako saznaje ‘Telegraf‘, grupa maskiranih navijača Crvene zvezde upala je u četvrtak uveče u autobus na liniji broj 18 i pretukla nekoliko fudbalera iz omladinske škole Partizana.

Ovaj izvor navodi da se incident dogodio nešto posle 23 časa, odnosno, po završetku utakmice trećeg kola grupne faze Lige konferencija između crno-belih i Genta, u kojoj su gosti iz Belgije slavili sa 1:0. Kada su u pitanju napadnuti dečaci, radi se o generaciji 2007, koju predvodi nekadašnji fudbaler Železnika Đorđije Ćetković.

Oni su se na meti huligana našli zbog obeležja kluba za koji nastupaju, a kako se navodi, napadači su nosili fantomke i bili naoružani kaiševima, palicama, motkama i letvama, a nekoliko dečaka zadobilo je lakše i teže telesne povrede posle napada huligana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter