0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

NEMA MU RAVNOG: Mitrović ne želi da se zaustavi, danas je postigao dva pogotka pa se popeo na sam vrh liste strelaca! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.21 u 18:45

U okviru 14. kola Čempionšipa Fulam je na gostujućem terenu ubedljivo savladao Notingem Forest rezultatom 0:4.

Notingem Forest je bio u fantastičnoj seriji, na poslednjih pet mečeva nisu znali za poraz, sve dok nisu ugostili ekipu Fulama.

Fulam želi svim silama da se vrati u Premijer ligu, a to će biti i te kako moguće ako nastave da igraju u ovakvom ritmu. Utakmicu je ponovo obeležio srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović koji je na današnjem meču dva puta zatresao protivničku mrežu.

Naš golgeter je postigao drugi i četvrti gol za svoj tim, te je ove sezone na 14 utakmica, postigao 15 golova. Mitrović se upisao u strelce prvo u 58. minutu, a potom tačku na ovu utakmicu stavio u 67. minutu, kada je bio siguran sa bele tačke.

Fulam je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 29 bodova, pet manje od Bornmuta, a Mitrović na vrhu liste strelaca sa 15 postignutih golova.

Ovog popodneva, slavio je i Šefild junajted koji je gao gost savladao Barnsli rezultatom 3:2. Ekipa koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović nalazi se na 14. poziciji u Čempionšipu, sa 18 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter