FOTO: BSS
in

GENERALNA PROBA ZA OTVARANJE SP U BOKSU USPEŠNA: Gledaćemo najbolje boksere sveta, očekuju nas spektakularni nastupi!

Uspela generalna proba svečanog otvaranja SP u boksu 2021.

Iza nas su tačno sedam dana priprema u dvorani Arena, oko ceremonije svečanog otvaranja SP u olimpijskom boksu. Juče su gotovo čitav dan bile i generalne probe izvođača i pratećih lica i zaista se očekuje nešto nevidjeno na ovim prostorima. Sinoć su dvoranu obišli i Umar Kremleva predsednik AIBA, predsednik BSS Nenad Borovčanin i izvršni direktor SP u boksu Antonina Bogićević i bili su oduševljeni kako sve protiče.

Arena će večeras od 19:00h biti u znaku boksa, na sasvim drugačiji način, a od ponedeljka na dva ringa gledaćemo najbolje boksere sveta, na do sada najglamuroznijem SP. Glumac Miloš Biković vodiće deo programa kao i poznati voditelj Nebojša Radović uz veliki broj domaćih i inostranih izvođača izvođača, uz preko 100 igračica i statista.

FOTO: BSS

Putem video konekcije poruku će poslati poznati holivudski glumac Mark Volberg, koji je veliki fan boksa a jedan od najpoznatijih filmova mu je baš sa glavnom ulogom boksera. Svi sa nestrpljenjem očekuju šta na sceni planira da izvede Roj Džons junior, a spektakularni nastup najavljuje i naša iskusna muzička zvezda Van Gog.

Ostalo je još malo karata, koje se mogu kupiti putem interneta ili direktno u Areni. RTS 2 će direktno raditi prenos spektakla, takođe i kanal Arena fight koji prenos počinje od 18.15.

Svet priča o boksu. Svet priča o Srbiji.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PARTIZAN GOSTUJE TSC-U, OVO SU SASTAVI: Stanojević odmara Popovića, Menig na klupi!

ZVEZDU OČEKUJE PAKLEN RASPORED, 3 UTAKMICE U 5 DANA: Neugodno gostovanje Mornaru, a potom i dva meča u EL!