0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/ Ivica Veselinov

FMP SLAVIO U SUSRETU SRPSKIH KLUBOVA: Utakmicu pratila Partizanova legenda, četvrta pobeda u nizu za Pantere! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.21 u 14:52

Zaista igraju odlično.

Košarkaši FMP-a su u petom kolu AdmiralBet ABA lige savladali Megu sa 82:89. Ovo je četvrta vezana pobeda za izabranike Nenada Stefanovića, a jedini poraz su doživeli na startu lige od Budućnosti, kada im je malo falilo da naprave veliko iznenađenje. Utakmici je prisustvovao i nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević.

FOTO: ABA liga/ Ivica Veselinov

Nakon prve četvrtine gde je Mega za pola koša bila bolja (22:21), u drugom periodu je usledila dosta bolja igra Pantera, pre svega u odbrani. FMP je na poluvreme otišao sa vođstvom od 10 poena razlike, ali je već u trećoj deonici bilo jasno da to ništa ne mora da znači.

FOTO: ABA liga/ Ivica Veselinov

Mlada ekipa Mege predvođena Skučijem Smitom, uspela je da smanji zaostatak i da u poslednju deonicu uđe sa minusom od samo 2 poena. Ipak nekadašnji igrač Borca Džons, zasijao je zajedno sa Nevelsom i Tasićem, pa su košarkaši FMP-a zabeležili bitnu pobedu.

FOTO: ABA liga/ Ivica Veselinov

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je upravo Džons sa 24 poena uz šut za dva 7/7. Nevels je dodao 17, dok je Tasić stao na 15 poena. Na drugoj strani, Smit je ubacio 17 poena, dok su Matković i Kazalon dodali po 13.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter