Volleyball Odbojka Okupljanje Reprezentacija Srbije Selektor Slobodan Boba Kovac Beograd, 20.08.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in ,

EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO SMENE SELEKTORA: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje!

Svi su se iznenadili.

Juče u toku dana, saopšteno je da Slobodan Kovač više nije selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Kovač je potom istakao da je za smenu saznao od igrača, a nakon njegovih reči prvi čovek srpske odbojke Zoran Gajić otkrio je zašto je Srbija odlučila da otpusti selektora.

Nažalost, reprezentacija nije izgledala onako kako smo želeli. Meni je nekako najteže, jer sam Bobi bio i trener pre 20 godina. Želim mu sve najbolje, ne zaboravimo da je Grbić posle odlaska sa kormila Srbije osvojio evropsku krunu sa Zaksom, počeo je Gajić i dodao:

Odbojkaski Savez Srbije-Godisnje Nagrade 2018
Zoran Gajic
Beograd, 26.12.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sve se videlo na EP. Kako je reprezentacija igrala protiv Grčke, Turske, u mečevima za medalju. Mislim da je mnogo toga nedostajalo u ekipi tokom šampionata. Rezultat je čak bolji nego što je tim izgledao na terenu.

Predsednik OSSRB istakao je da ima vremena za izbor novog selektora, jer se tim okuplja tek u maju. Potom je dobio i pitanje o potencijalnom strancu na klupi naše zemlje, na šta je Gajić imao spreman odgovor.

Imamo vremena, jer se reprezentacija okuplja tek u maju, kada počinju pripreme za Ligu nacija i Svestsko prvenstvo u Rusiji. Imamo veoma kvalitetan tim, koji bi mnogi želeli da treniraju.U ovom trenutku zaista ne znam. Nama je cilj da uvek uzimamo medalju. Dogodine imamo Svetsko prvenstvo, za tri Olimpijske igre. Pa mi od Sidneja na Igrama ne znamo za uspeh. Želimo trenera koji ima zna kako se osvaja medalja na najvećem takmičenju, zaključio je Zoran Gajić.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RUBLJOV OBEZBEDIO UČEŠĆE NA ZAVRŠNOM TURNIRU: Poznato pet učesnika na turniru u Torinu!

BIVŠI ŠPANSKI FUDBALER IZGUBIO ŽIVOT ZBOG TELEFONA U KADI: Pronašla ga supruga, tragedija kakva se ne pamti!