0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

‘BILI SMO NA VISOKOM NIVOU’: Radonjić zadovoljan nakon pobede, zbog ovoga mu ovaj trijumf mnogo znači!

Objavljeno: 24.10.21 u 22:04

U dramatičnoj završnici, košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar u Baru rezultatom 69:77.

Crveno-beli su na ovaj način stigli do četvrte pobede u sezoni u ABA ligi. Najefikasniji u Crvenoj Zvezdi bio je Ognjen Dobrić sa 22 poena, dok je Ognjen Kuzmić uz 14 poena imao čak 13 skokova.

Nakon utakmice, zadovoljstvo je iskazao i trener ekipe sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić.

Mornar je na početku diktirao ritam. Nismo imali željenu agresivnost u odbrani. Uspeli smo da promenimo odnos snaga tokom drugog kvartala, stvorili smo dvocifrenu prednost koju smo olako ispustili. Ostvarili smo izuzetno značajnu pobedu na teškom gostovanju, a nalazimo se u ubitačnom ritmu. Pobeda protiv Mornara nam mnogo znači u psihološkom smislu jer u boljem raspoloženju čekamo jako zahtevne duele protiv Monaka i Milana u Evroligi – rekao je Radonjić, i potom dodao:

– U samoj završnici smo bili na visokom nivou u oba smera. Pronalazili smo dobra rešenja u napadu, uspeli smo da zatvorimo sve prilaze svom košu, pa smatram da smo zasluženo stigli do pobede. Nema vremena za analizu i odmor, jer odmah moramo da se okrenemo ka duelima u Evroligi. Naravno da neće biti lako, ali borićemo se. Mornaru i mladom treneru Miloviću želim sve najbolje u periodu koji sledi – zaključio je trener Zvezde.

Naredni meč u ABA ligi Crvena zvezda igra protiv Mege narednog ponedeljka od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter