0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BEKAM I U PENZIJI ZARAĐUJE MILIONE: Jednim potpisom obezbedio 150 miliona evra!

Objavljeno: 24.10.21 u 10:35

Bekam potpisom obezbedio malo bogatstvo

Legendarni fudbaler će postati ambasador Svetskog prvenstva u Kataru 2022., a britanski mediji prenose da će za jedan potpis zaraditi neverovatnih 150 miliona funti.

„San“ prenosi da je Bekam posetio Katar početkom meseca i potpisao ugovor na čak 10 godina po kom će godišnje zaraditi 15 miliona evra kao ambasador Katara generalno.

Navodi se da je Bekam u veoma dobrim odnosima sa šeicima još iz perioda kada je nastupao za PSŽ,ali da je pre potpisao ovog ugovora morao da se posavetuje sa svojom ženom Viktorijom zbog kontraverznih odluka te države povodom prava žena i homoseksualizma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ipak, i pored svih kontraverzi „San“ tvrdi da je Dejvid uveren da će na Svetskom prvenstvu navijačima na tribinama biti dozvoljeno da nose LGBT simboli, kao i da je na njegovu odluku da prihvati posao uticao podatak da je sve više žena uključeno u rad države.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter