0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Dragan Stjepanovic/Starsport.rs ©

UBEDLJIVA POBEDA PARTIZANA: Crno-beli „perfektni“ na početku sezone, Panter „sipao“ trojke! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 20:56

Partizan je ubedljivo savladao Krku rezultatom 92:54.

Crno-beli su bili veliki favoriti za pobedu na ovoj utakmici, a to su i realizovali na parketu. Odličan početak tima koji sa klupe vodi Željko Obradović koji imaju stopostotan učinag u ovogodišnjem izdanju ABA lige.

Partizan je odlično počeo meč, prvu četvrtinu su tešili u svoju korist rezultatom 18:11. Odličnu igru crno-belih videli smo i u nastavku igre, kada su uspeli da ubace četiri trojke i tako steknu veliku prednost na poluvremenu koje je završeno 25:17 u korist domaćina.

U trećoj deonici igre Partizan je pokazao svu svoju snagu, pa su tu trećinu završili rezultatom 21:6. U poslednjoj četvrtini domaćini nisu stali, te su tako u postigli najviše bodova na kraju.

Najefikasniji u Partizanu bio je Madar sa 20 poena, dva skoka i četiri asistencije, a pratio ga je Kuruks sa 15 bodova, tri skoka i četiri asistencije.

Naredni meč Partizan će igrati u Evrokupu, gde dočekuju Turk Telekom. Krka u okviru domaćeg šampionata dočekuje Triglav.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter