0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

TRENER KRKE ISKRENO: ‘Prvi put smo se susreli sa takvom energijom!’

Objavljeno: 23.10.21 u 23:21

Sportski je prihvatio poraz!

Krka ni jednog momenta nije bila ni blizu da ugrozi pobedu Partizana večeras u Pioniru! Nakon meča trener gostiju Dalibor Damjanovič bio je potpuno svestan situacije.

‘Čestitke Partizanu na više nego zasluženoj pobedi. Ova utakmica je za nas, a posebno za mene, predstavljala veliku čast, pošto nisam očekivao kada sam počinjao da se bavim trenerskim poslom da ću da vodim ekipu protiv tima velikog trenera kao što je Željko Obradović. Nije me sramota, iako smo izgubili 47 razlike jer je za ove mlade momke to velika škola. Oni su se prvi put susreli sa takvom energijom, odbranom i kvalitetom, kakav ima Partizan. Nadam se da smo nešto naučili i da ćemo to da sprovedemo protiv konkurenata, koji poseduju sličan kvalitet kao mi. Još jednom bih čestitao ekipi Partizana na zasluženoj pobedi i poželeo bih nama, kao i Partizanu, uspehe u nastavku sezone. Njima u Evropi, a nama u slovenačkoj ligi i ABA ligi.’ – rekao je Damjanovič.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter