0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Subota je dan za prave ljubitelje fudbala!

Objavljeno: 23.10.21 u 11:30

Spremite se i dobro zagrejte fotelju, pošto je ovog vikenda ponuda utakmica sjajna. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Bolonja – Milan

3+ (1.70)

Mihajlović je u poslednje vreme prilično ljut i na svoje igrače i na sudije i na okolnosti zbog kojih Bolonja gubi bodove. U goste im dolazi ekipa Milana, koju je predvodio sa klupe i koju odlično poznaje, na čelu sa njegovim prijateljem Ibrahimovićem. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Čelsi – Norič

I1+&II1+ (1.90)

Čelsi je apsolutni favorit u duelu protiv Noriča i pobeda ekipe iz Londona ne treba da dolazi u pitanje. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.

Bajern Minhen – Hofenhajm

I1+&3+ (1.58)

Nijednoj ekipi nije drago kada treba da dođe na gostovanje u Minhen. Bajern i Levandovski gaze sve pred sobom ove sezone, a često viđamo i po četiri ili pet golova u mreži njihovih protivnika. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i na ukupno najmanje tri gola na meču.

Lil – Brest

1 (1.58)

Lil je pravi primer posrnulog šampiona. Nikako da im krene ove sezone i ne liče ni najmanje na ekipu koja je uspela da osvoji titulu u Ligi 1 ispred bogatog PSŽ-a. Ovaj meč bi mogao da bude prekretnica i da stvari krenu na bolje. Predlog za klađenje je na pobedu Lila.

Brajton – Mančester siti

2&2-4 (2.20)

Brajton je jedno od najvećih iznenađenja u Premijer ligi ove sezone i zauzima visoku četvrtu poziciju sa samo dva boda manje od današnjeg protivnika. Predlog za klađenje je na pobedu Mančestera uz dva do četiri gola.

Ukupna kvota 17.71.

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter