0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović

‘TEŠKO JE, MOŽDA NAS POBEDI TSC’: Stanojević pred sutrašnji meč govorio o aktuelnim problemima – ‘To ne znači da smo u padu forme’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 17:22

Kao i uvek, Aleksandar Stanojević bez dlake na jeziku.

Fudbaleri Partizana sutra od 13:30 gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a pred ovaj meč, trener crno-belih Aleksandar Stanojević se dotakao prethodne utakmice u Ligi konferencija, kada je ‘parni valjak’ na svom stadionu izgubio od Genta minimalnim rezultatom.

– Svi ovi igrači koji su igrali doneli su rezultat, koji je dobar. U dobrom smo momentu – rekao je Stanojević, a onda odgovorio na pitanje da li je njegov tim ‘poljuljan’ nakon poraza od Genta.

Vidim da se pojavljuje pad forme. Imamo gol-razliku 36:3. Ne znam kada je poslednji put Partizan imao takvu ili ikad u istoriji. Nemamo problem nikakav. Primili smo jedan gol u grupi Lige konferencije, izgubili jednu utakmicu, mogla je da bude nerešeno, ali Gent nam nije dozvolio. Nemamo razlog da budemo poljuljani. Moram ovo da kažem. Može da se desi da nam TSC ne dozvoli da ne iskažemo vrline, da budemo loši, ali to ne znači da smo u padu formu. Kada je poslednji put Partizan bio u situaciji da je konkurent za titulu? I ne znam je Partizan primio samo tri gola?

FOTO: Miroslav Todorović

Stanojević je svestan da njegova ekipa nije blistala na na poslednjem meču Ligi konferencija, ali sada se okreće narednim izazovima.

Svesni smo toga, ali nemamo nikakav problem. Nije normalno da pobeđujemo sve utakmice, teško je, možda nas pobedi TSC… Međutim, sve osim pobede u Topoli za nas je neuspeh. Idemo tamo sa punim samopouzdanjenm. Zadovoljstvo je igrati na lepom stadionu protiv tima koji je četvrti na tabeli. Interesantno je igrati na novom zdanju. Svi su zdravi osim Markovića. Maksimalno spremni ulazimo u utakmicu – rekao je Stanojević, i potom dodao:

– Uradili smo analizu utakmice, imaćemo i danas video-analizu i proći kroz detalje. Ide utakmica za utakmicu. Teško je dan posle izgubljene utakmice, ali već danas se pripremamo za narednu – rekao je šef stručno štaba Partizana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter