Aleksandar Stanojevic Aleksandar Lutovac Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in , ,

‘SUDIJA SE NEPRIMERENIM REČIMA OBRATIO NAŠEM IGRAČU’: Stanojević otkrio šta je dovelo do isključenja nakon meča sa Gentom

Stanojević je otkrio da je isključen jer je branio svog igrača.

Ove sedmice je Partizan pretrpeo prvi poraz u Lig konferencija, od Genta u Humskoj, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka je arbitar uradio još nešto – pokazao crveni karton Aleksandru Stanojeviću.

Bobi Meden je isključio srpskog trenera zbog rasprave, a na konferenciji crno-belih pred meč protiv TSC-a u Superligi je Stanojević otkrio kako je samo branio jednog od svojih igrača prema kom se upravo Meden obratio neprimerenim rečima.

– To što sam dobio crveni karton nije dobro, nije primereno za klub i izvinjavam. Završila se utakmica, čestitao sam sudijama, normlano sam otišao sa utakmice, šta se desilo? Desilo se to da se sudija obratio neprimerenim rečima našem igraču, ja sam stao da ga branim, jer to ne može tako. Nisam opsovao, niti išta, samo sam rekao da ne može da se obraća na taj način našem igraču, malo žustrije i dobio sam crveni. Nemam zamerku na suđenje, nemam nikakvu zamerku, moja greška je što sam nastavio sa verbalnim konfliktom i greška je što neću biti uz ekipu, pričao sam s ljudima u klubu, nije trebalo da tako reagujem, nisam ja ljut bio, samo ne može tako da se razgovara sa igračem, moraju da imaju poštovanja. Videćemo ko će voditi i kako ćemo pripremiti meč, hajde da sačekamo – rekao je Stanojević.

Stanojeviću ovo nije bilo prvo trenersko isključenje, jedno mu se desilo i u Kini.

– Ovo mi je drugi crveni karton, u Kini sam dobio jednom jer sam šutnuo flašice sa vodom, ali nikad nisam vređao sudije. Agresivno sam pričao, vodio, pričao o situaciji, nisam ih opsovao i nisam vređao i to je u knjizi napisao jedan sudija, ni u derbijima niti igde nisam rekao lošu rečenicu. Agresivan i žustar jesam, ali ništa više od toga. Nemojte da bude nekih spinova ove ili one vrste, to može svaki sudija da potvrdi.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MALI SRPSKI DERBI U ABA LIGI: FMP gostuje Megi, ‘panteri’ jure četvrti vezani trijumf – ‘Samo timska igra vodi ka uspehu!’

‘NEKI NAŠI IGRAČI SU FRUSTRIRANI ZBOG NIKOLE’: Pojedini igrači Denvera nezadovoljni zbog Jokića, Meloun imao poruku za njih!