0
Domaći fudbal

FOTO: Prva liga Srbije

PRVA LIGA SRBIJE: Goleada u Ivanjici, Inđija „zakucana“ na prvo mesto!

Objavljeno: 23.10.21 u 20:06

Zanimljive utakmice i puno golova.

Odigrano je pet utakmica u toku dana, a sve su počele u isto vreme, od 14 časova. Sremska Mitrovica je dočekala Loznicu, a gosti uspeli da slave rezultatom 1:2. Inđija se pobedom na Budućnosti rezultatom 2:1 dodatno odvojila na prvom mestu. Grafičar rutinski pobedio Timok 2:0, ali ne uspevaju da pronađu pravu formu.

Rad je ugostio Kabel iz Novog Sada i uspeli da upišu pobedu rezultatom 3:2. Utakmica je počela golom Bacanovića u drugom minutu igre. Prednost svog tima povećao je Gojković u 30. minutu, a pobedu za Rad je overio Mandić u 54 minutu igre. Ivelja je uspeo dva puta da zatrese mrežu rivala i unese neizvesnot u utakmicu, ali gosti nisu imali snage da odnesu bod kući.

Najzanimljivija utakmica viđena je u Ivanjici gde je Javor dočekao Železničar iz Pančeva. Gosti su došli u vođstvo u 13. minutu igre preko Ilića, da bi deset minuta kasnije Jovanović duplirao vođstvo svog tima. U razmaku od dve minute, odnosno u 36. minutu je Ivelja smanjio rezultat, a u 38. Javor preko Lukovića dolazi do izjednačenja. Protić je u 59. minutu vratio prednost gostiju, koji se nisu predavali i u samoj završnici stigli do izjednačenja, svoj drugi gol na utakmici je postigao Ivelja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter