0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJER LIGA: Votford „petardom“ pregazio Everton, Siti rutinski protiv Brajtona! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 20:30

Džošua King het trikom pojeo „Karamele“, Lids u nadoknadi do boda.

Kristal Palas je na „Selhurst parku“ dočekao Njukasl. Oba tima se nalaze u užasnoj situaciji, sa tim da su „Svrake“ u zoni ispadanja. Benteke je drugu utakmicu zaredom postigao gol, kao i Kalum Vilson koji je postavio konačan rezultat 1:1.

Drugi meč o kome će se pričati, posle pobede Čelzija, jeste pobeda Votforda nad Evertonom. „Karamele“ su odlično počele sezonu, ali su polako počele da posustaju. Ekipa sa „Gudisona“ je dva puta imala prednost, ali je Džošua King, koji nije postigao ni jedan gol tokom mandata u Evertonu, odlučio da se bivšem klubu osveti het trikom. Tačku na pobedu Votforda rezultatom 2:5 stavio je Denis u 90. minutu igre.

Lids se dosta mučio protiv defanzivnog Vulverhemptona, ali su na kraju jedva uspeli da izvuku bod kod kuće. Prvo je Hvang u 10. minutu igre postigao vodeći gol za „Vukove“, pa je Rodrigo sa bele tačke u 94. minutu bio precizan za konačan rezultat 1:1.

Barnli se nalazi u lošem društvu i definitivno je da će oni biti jedan od tri tima koji će se preseliti u niži rang takmičenja sledeće sezone. Korne je sa dva gola pomogao Barnliju da odnese bod sa juga Engleske i uskrati radost navijačima Sautemptona.

Mančester siti neočekivano prilično lako došao do pobede nad Brajtonom. „Građani“ su za 20 minuta igre postigli tri gola i olakšali sebi posao u nastavku igre. Brajton je u nastavku pritiskao i uz pomoć Edersona došao do utešnog gola. Konačan rezultat 1:4 postavio je revervista Marez u 90. miutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter