0
Odbojka

Volleyball Odbojka Okupljanje Reprezentacija Srbije Selektor Slobodan Boba Kovac Beograd, 20.08.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTPUNO NEOČEKIVANO: Slobodan Kovač više nije selektor reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 23.10.21 u 11:14

Iznenađujuća odluka!

Na redovnoj sednici Predsedništva Odbojkaškog saveza Srbije, doneta je potpuno neočekivana odluka. Članovi Predsedništva su odlučili da prekinu saradnju sa dosadašnjim selektorom muškog nacionalnog tima.

Vrh Odbojkaškog saveza Srbije se zahvalio Slobodanu Kovaču na radu i ostvarenim rezultatima na klupi naše reprezentacije. Ipak, niko još uvek nije naveo konkretan razlog zbog čega je doneta ovakva odluka.

Slobodan Kovač je reprezentaciju Srbije preuzeo 2019. godine. Mladi stručnjak je tada na klupi Orlova nasledio legendarnog Nikolu Grbića. Kovač je postao selektor nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva, a sa istog se vratio sa zlatnom medaljom oko vrata.

Kasnije su usledili slabiji rezultati našeg nacionalnog tima. Orlovi nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre u Tokiju. Ove godine je Srbija nastupala u Ligi nacija, gde je završila na 6. poziciji i na Evropskom šampionatu u Poljskoj gde je zauzela 4. mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter