0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OVO JE NAJVEĆI FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Prvi reket sveta’ je ispunio njen san! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 08:50

Zanimljivo druženje u prestonici Srbije!

Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u Beogradu. Novak Đoković vredno radi u svom gradu, a danas je na treningu imao novog sparing partnera. U pitanju je Francuskinja Džuli. Ona je možda i najveći Noletov fan na planeti. Džuli prati Novakove mečeve po celom svetu, a redovna je i na okupljanju njegovih fanova.

‘Prvi reket sveta’ je odavno zapamtio ko je Džuli i odlučio je da joj ispuni san. Džuli je stigla u prestonicu Srbije, a onda je istrčala na teren i igrala tenis sa Đokovićem.

Na terenu je bilo izuzetno zanimljivo. Nole je istakao da Džuli ima tenisku inteligenciju, a Francuskinja je imala spreman odgovor.

-Pa da, stalno te gledam kako igraš – rekla je Džuli.

-Životna čast. Privilegija. Ostvarenje sna. Danas sam igrala tenis sa Đokovićem u Beogradu, u Srbiji i to je bio jedan od najboljih dana u mom životu do sada. Hvala ti puno Novače – napisala je Džuli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter