0
Košarka

Kosarka,.Agroziv Superliga season 2012-2013.Partizan v Crvena Zvezda.Lauvergne Joffrey reacts.Belgrade, 05.08.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘OVO JE NAJBOLJA STVAR ZA MOJU KARIJERU’: Lovernj se konačno oglasio, pa na Tviteru saopštio veoma bitne vesti!

Objavljeno: 23.10.21 u 16:11

Svi su čekali da se on oglasi.

Bivši košarkaš Partizana i ljubimac Grobara Žofri Lovernj moraće da operiše rame, pa će se na parket vratiti tek krajem januara, saopštio je putem Tvitera.

Francuski reprezentativac je na popularnoj društvenoj mreži istakao da se konsultovao sa jednim od najboljih specijalista za rame.

– Ovo je najbolja stvar za moju karijeru. Povratak je procenjen za kraj januara, što neće u fundamentalno promeniti trajanje mog inicijalnog odsustva sa terena. Jedva čekam povratak na teren. vidimo se uskoro – naveo je Lovernj.

Podsetimo, Žofri je u karijeri igrao za Valensiju, Partizan, Himki, Fenerbahče, Žalgiris, a ima i iskustvo u NBA ligi, pošto je nosio dres Denvera, Oklahome, Čikaga i San Antonia.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter