0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

‘NEKI NAŠI IGRAČI SU FRUSTRIRANI ZBOG NIKOLE’: Pojedini igrači Denvera nezadovoljni zbog Jokića, Meloun imao poruku za njih!

Objavljeno: 23.10.21 u 14:59

Trener Denver Nagetsa govorio je o ulozi koju NIkola Jokić im u tom tipu.

Majkl Meloun je nakon pobede nad San Antonio Sparsima je poručio da pojedini igrači u timu iz Kolarada morajku da se naviknu na činjenicu da se igra vrti oko prošlosezonskog MVP-ja.

– On je MVP sa razlogom, bili bismo glupi da ne igramo preko njega u trenucima odluke. Mislim da su neki naši igrači frustrirani jer se stalno igra za Nikolu. Bolje da se naviknu na to, rekao je Meloun.

Trener Nagetsa im je poručio da se ništa neće promeniti u taktici.

– Neće se to promeniti. On je veliki igrač. Kada igramo na Nikolu uključeni su i drugi igrači. Ako igra jedan na jedan ima veliku šansu da poentira, ako ga udvoje onda vidi saigrače. Jednostavno je košarka, a Jokić je čini još jednostavnijom, dodao je trener Nagetsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter