0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

MORNAR DOČEKUJE ZVEZDU: Barani u ABA ligi i dalje ne znaju za trijumf, Gordić poručio – ‘Favorit su, da pokušamo da napravimo čudo!’

Objavljeno: 23.10.21 u 15:57

Košarkaši Mornara u sklopu petog kola ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu.

Barani iz prva četiri kola nemaju trijumf, dok crveno-beli imaju skor 3-1. Pred ovaj susret, najbolji igrač crnogorskog tima Nemanja Gordić je istakao da su gosti favorit, ali da će on i njegov tim dati sve od sebe da naprave iznenađenje.

– Zvezda je u ovom trenutku sigurno favorit broj jedan u ABA ligi. Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi, izuzev u Laktašima gde su podbacili. Izgledaju jako dobro. Zna se da je njihov prepoznatljiv stil izuzetno jaka i čvrsta odbrana. Imaju jednu od najboljih odbrana u Evroligi što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i koliko nas težak zadatak očekuje u nedelju. Na nama je da se spremimo što je bolje moguće i da možda probamo da iskoristimo to što su u petak igrali s Albom u Evroligi. Bitno je da pružimo maksimum, a videćemo za kakav će rezultat protiv favorita to biti dovoljno, rekao je Gordić.

FOTO: Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro

Pomoćni trener Mornara Vaso Milović je pred ovaj duel rekao:

– Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Zvezda je ekipa koja igra sjajno na oba fronta. Pre svega treba da odgovorimo na njihovu fizičku igru i na tom planu smo se posebno spremali. Uprkos evidentnih kadrovskih problema koje imamo, pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način. Imamo dovoljno vremena za to, za razliku od Zvezde. Tokom utakmice tražićemo šansu da pobijedimo, poručio je Milović.

Utakmica Mornar – Crvena zvezda na programu je u nedelju od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter