0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

‘KRIVO MI JE ŠTO NISAM POTPISAO ZA PARTIZAN’: Rajković konačno otvorio dušu, priznaje da nije želeo da se vrati u srpski fudbal, a onda se desilo ovo!

Objavljeno: 23.10.21 u 12:32

U gotovo svakom prelaznom roku u poslednjih nekoliko godina Slobodana Rajkovića su povezivali sa ekipom iz Humske.

Bivši reprezentativac je u janurau 2020. godine trenirao sa crno-belima u Zemunuelu, te su mnogi mislili da je ovaj posao završen, međutim, do toga nije došlo.

Rajković se vratio u srpski fudbal, ali ne u Partizan, već u Bačku Topolu, kada je potpisao ugovor sa TSC-om. On će sutra igrati protiv ‘parnog valjka’, a kako sam kaže, krivo mu je što nije obukao crno-beli dres.

Mnogo puta su me dovodili u vezu sa Partizanom i priznajem da mi je žao što se nismo dogovorili u jednom trenutku. Imao sam, imam i dalje, mnogo prijatelja među igračima iz Humske. Ne krijem da imam, u neku ruku, pozitivnu tremu pred utakmicu u nedelju. Ali, ne razmišljam o tome šta je bilo, ne okrećem se iza sebe, već gledam samo svoj klub, da TSC odigra u nedelju najbolje što može, da prvo probamo da popravimo svoj niz loših rezultata, a onda i da zaustavimo crno-bele – rekao je Rajković za Mozzart Sport i potom dodao:

– Gledao sam Partizan, naravno, pratim sve. Što se tiče domaće lige, dosta su dominantni, imaju mnogo individualaca koji mogu da reše utakmicu čak i kada im ne ide najbolje. Za mene je ovaj meč veliki izazov, najveći otkako sam se vratio u Srbiju. Što se nas tiče, imali smo nekoliko negativnih rezultata u prethodnim periodu, pravili smo greške koje ne smeju da nam se dešavaju, a pogotovo ne protiv Partizana, jer on takve propuste ne prašta. Mislim da TSC ima dobar tim, koji može da naudi crno-belima i ubeđen sam da možemo do pozitivnog rezultata. Da drugačije razmišljam, ne bih ni izlazio na teren.

Rajković priznaje da nije planirao da se vrati u srpski fudbal, ali u životu se dešavaju neplanirane stvari.

– Nije mi bilo u planu da se vratim u Srbiju, ali tokom cele karijere, tokom celog života, dešavaju mi se neplanirane stvari. Ono što sam do sada video je da mi u TSC-u imamo stvarno odlične uslove za rad, kada je Srbija u pitanju, imamo potpuni mir, što je jako važno. Ali, čujem dosta negativnih stvari kada su drugi klubovi u pitanju. Nije na meni da sudim bilo kome, ali očigledno je da mnogo kaskamo za Evropom u svakom pogledu i da moramo mnogo, mnogo da se potrudimo da bismo joj se približili, da dovedemo naš fudbal na nivo na kojem bi trebalo da bude – kaže iskusni defanzivac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter