0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘HVALA SAŠI ILIĆU NA ŠANSI! OVO MI JE JEDAN OD NAJDRAŽIH POGODAKA’: Marko Rakonjac za HOTSPORT! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 11:56

Odlična partija mladog napadača!

Čukarički je u petak na Banovom brdu ugostio ekipu Proletera, u okviru 14. kola Superlige Srbije. Brđani su prekinuli fantastičan niz Proletera i sa ubedljivih 6:1 su savladali goste iz Novog Sada. Izabranici Saše Ilića su odigrali, verovatno i najbolji meč ove sezone. Gosti nisu imali rešenje za fenomenalne belo-crne. Za razliku od prethodnog kola i susreta sa Vojvodinom, realizacija fudbalera Čukaričkog je bila na izvanrednom nivou.

Šansu u napadu je ponovo dobio Marko Rakonjac, a mladi špic je to iskoristio na najbolji način. Reprezentativac Crne Gore je svoju priliku uglavnom čekao sa klupe. Prvi put se na terenu od starta našao u prethodnom kolu protiv Vojvodine. Juče je u duelu protiv vrlo neugodnog rivala pokazao kvalitet koji poseduje.

Rakonjac je dva puta zatresao protivničku mrežu, a prvi pogodak je pravo remek delo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Marko je za HotSport govorio o jučerašnjem susretu, ali dotakao se odnosa sa Saletom Ilićem i ambicija pred nastavak sezone.

Koliko ti znače golovi na jučerašnjem meču, s obzirom da se dugo nisi upisao u strelce? 

MR: Presrećan sam! U odnosu na dosadašnji deo sezone, imao sam veliku minutažu na dve prethodne utakmice. Propustio sam dosta prilika na mečevima protiv TSC-a i Vojvodine, ali danas sam realizovao prilike. Igramo odlično u poslednje vreme i to me veoma raduje. Verujem da ćemo i ekipa i ja nastaviti u istom ritmu.

Prvi pogodak je zaista fantastičan i pokrenuo je pravu ‘lavinu komentara’. Da li je on ujedno i najlepši koji si postigao u dosadašnjoj karijeri?

MR: Postigao sam dosta lepih pogodaka u dresu reprezentacije, ali i u mlađim selekcijama. Ovaj je došao u pravom trenutku, nakon duže pauze i jedan je od najdražih koji sam postigao. Uglavnom sam priliku dobijao sa klupe i nisam mnogo igrao. Dolaskom Saleta Ilića na klupu, pružena mi je veća šansa. Mnogo sam zahvalan treneru i nadam se da sam sa ova dva gola barem malo uspeo da mu se odužim.

FOTO: STARSPORT

Spomenuo si da ti mnogo znači podrška trenera. Ko je za tebe Saša Ilić?

MR: Ne bih mnogo trošio reči o njemu. Svi znaju kakva je legenda Saša Ilić! On je prvenstveno dobar čovek! Sale nam pomaže svima na terenu, kao i izvan njega. Privilegija je sarađivati sa njim i nadam se da ću opravdati njegovo poverenje u potpunosti.

Forma Čukaričkog je iz kola u kolo sve bolja. Kakva su očekivanja na timskom planu uoči nastavka sezone?

MR: Očekivanja su stvarno velika, bez ikakve dileme. Naše ambicije su uvek vezane za vrh tabele. Želimo drugo ili treće mesto u prvenstvu! Igramo vrlo ozbiljno, kvalitetno i želimo to da iskoristimo – istakao je Marko Rakonjac u razgovoru za HotSport.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter