0
Evropske lige

FOTO: BUNDESLIGA

BUNDESLIGA: Bajern rutinski završio posao, Frajburg napravio još jedno veliko iznenađenje!

Objavljeno: 23.10.21 u 17:47

Zanimljivo je bilo na terenima Bundeslige.

Bajern je na svom stadionu ubedljivo savladao Hofenhajm rezultatom 4:0 u okviru 9. kola Bundeslige. Bavarci su stigli u vođstvo već u 16. minutu preko Gnabrija, a za 2:0 pogodio je Robert Levandovski u 30. minutu. Mogli su domaći da postignu još neki gol u prvom delu igre, imali su nekoliko sjajnih prilika ali golman gostujućih je zaslužan što iza njegovih leđa nije završila još koja lopta.

U drugom poluvremenu, velikan iz Minhena postigao je još dva gola, u 82. minutu Čupo Moting je pogodio za 3:0, a konačan rezultat postavio je Koman u 87. minutu, i tako zakucao Bajern za vrh tabele.

Borusija je u znatno oslabljenom sastavu slavila na gostovanju Arminiji, nakon 90 minuta rezultat je bio 1:3. U strelce su se upisali Emre Čan u 31. minutu kada je bio siguran sa bele tačke, zatim Mats Humels u 45. i Belingem u 72. minutu.

Utešan gol za domaće postigao je Klos iz penala u 86. minutu. Frajburg je napravio veliko iznenađenje, pošto je pobedio favorizovani Volfsburg u gostima rezultatom 0:2. Linhart je u 27. minutu pogodio za prednost gostiju, da bi konačnih 0:2 postavio Holer u 68. minutu.

BUNDESLIGA, 9. kolo

Subota

Bilefeld – Dortmund 1:3
Bajern – Hofenhajm 4:0
Lajpcig – Grojter Firt 4:1
Volfsburg – Frajburg 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter