0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BATAK PRED OKRŠAJ SA CRVENOM ZVEZDOM: ‘Znamo protiv koga igramo, moramo da vidimo gde smo u odnosu na njih’

Objavljeno: 23.10.21 u 13:10

Fudbaleri Radničkog sutra od 18.45 sati gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 14. kola Superlige Srbije.

Radnički u ovaj meč ulazi sa desete pozicije na tabeli. Ima 14 bodova i utakmicu manje, dok je Zvezda druga sa 29 bodova i dve utakmice manje.

Šef stručnog štaba niške ekipe Radoslav Batak svetan je težine zadatka koji je pred njegovim izabranicima u duelu sa šampionom Srbije.

Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa koronavirusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici. Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrđuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru – rekao je Batak i potom dodao:

– Mi smo tri nedelje bez utakmice. Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta. Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata. Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti – rekao je Batak.

Utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“ sudiće Nikola Radaković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter