0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN HEROJ SE VRAĆA U FORMU: Ivanić otkrio zašto je proslavio pogodak emotivno – ističe da je njegov tim odigrao odlično! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 09:19

Nisu pobedili, ali ima razloga za slavlje.

Crvena zvezda nije uspela da sačuva prednost u Danskoj, pa je susret sa Mitjilandom završen rezultatom 1:1. Jedini strelac za crveno-bele, Mirko Ivanić, nakon susreta ističe da je remi ipak dobar rezultat. Takođe, dodao je da su dali sve od sebe, kao i da su u svlačionici usledile čestitke.

Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima, počeo je fudbaler crveno-belih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ivanić je potom pričao i o svom pogotku koji je postigao u 58. minutu. Zaključio je da je u pitanju veliki ulog, kao i da ga je zbog toga proslavio emotivno.

Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još, zaključio je Mirko Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter