0
Evroliga

Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA DOČEKUJE ALBU, DELIJE ŽELE PUN PIONIR: Evo koje su kvote, ali i gde možete da gledate utakmicu!

Objavljeno: 22.10.21 u 10:24

Crveno-beli su favoriti.

Košarkašima Crvene zvezde sigurno je značila mini pauza od 5 dana, jer ih ponovo očekuje težak ritam. Izabranici Dejana Radonjića su nakon preokreta savladali Cedevita Olimpiju u nedelju, a večeras od 19 časova, dočekaće Albu u 5. kolu Evrolige.

Dejan Radonjic Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crveno-beli za sada u najjačem evropskom takmičenju imaju skor od dve pobede i dva poraza, dok je nemački predstavnik zabeležio samo jedan trijumf. Prema kladionici TopBet Zvezda je favorit na ovom susretu i za njenu pobedu ponuđena je kvota 1.38. Ipak, ako mislite da Alba može da iznenadi regionalnog šampiona, možete se opkladiti na kvotu 1.35.

Pored osnovnih kvota, u ponudi su i razni hendikepi, pa je na primer za pobedu Zvezde sa više od 11.5 poena razlike, ponuđena kvota 2.85. Prenos ove utakmice, moći ćete da gledate na Sportklubu. Crveno-bele već za dva dana očekuje duel sa Mornarom u Baru, a potom će 26. odmeriti snage sa Monakom u Francuskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter