2
Evrokupovi

Darko Lazovic Vladimir Volkov Crvena Zvezda - Partizan April 25. 2015. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VOLKOV NAPRAVIO HAOS NA INSTAGRAMU: Nakon poraza od Genta, bivši igrač crno-belih osuo ‘paljbu’ po Stanojeviću?! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.21 u 13:47

Šta je želeo ovim da kaže?

Izabranici Aleksandra Stanojevića odigrali su sinoć katastrofalnu utakmicu, pa su na svom stadionu izgubili od Genta minimalnim rezultatom u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Nakon završetka utakmice, navijači Partizana su na društvenim mrežema iskazali nezadovoljstvo, a među njima se našao i nekadašnji fudbaler crno-belih, Vladimir Volkov.

Čim se završio meč, on je na svom Instagram profilu objavio svoju fotografiju, uz opis:

Nekada nedovoljno dobar defanzivno, kad-kad falio ofanzivno… hmm. Koji su danas kriterijumi? P. S. Samo pitam.

FOTO: Instagram/Screenshot

Pomalo čudna poruka bivšeg partizanog fudbalera, na prvi pogled deluje da je ovo upućeno Aleksandru Stanojeviću?

Podsetimo, Volkov je crno-beli dres nosio u periodu od 2011. do 2015. godine, odigrao je 76 utakmica na kojima je postigao osam golova.

0
0

2 Komentara

  1. To je naša struka i kvalitet, Počev od Ilieva,,,,, Stanojevića,,,,, izgiboše igrači na treningu, dva tačna pasa ne znaju da razmene, da nije bruka bila bi sramota,,,Lola je prva opcija za Terzića nema mesta,,,, tu smo gde smo, sila smo u Surdulici, Lučanima,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta ovde nije jasno? Čoveku su ponekad zamerali kako igra , a koji je ovo kvalitet bekova u Partizanu? Ja lično verujem da bi gospodin Volkov i sada bolje odigrao od ovih Miljkoviča, Obradović, Uroševića, naravno samo da na kratko ostavi cigarete i restorane.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter